El meu darrer cap de setmana

El meu darrer cap de setmana

Els meus caps de setmana són, sovint, molt tranquils, i potser massa rutinaris, aixi doncs, divendres vaig sortir de classe i ja eren a la porta la meva dona i la nostra gossa , Luna, per fer la passejada de la tarda. Es durant aquests moments que xarrem sobre les nostres coses del dia, que hem fet i que volem fer. Vaig estar passejant fins a tres quarts de vuit del vespre, quan vam tornar a casa.

Junt amb la meva dona, vaig preparar el sopar, encara que no recordo que vam prendre. Havent sopat , vàrem mirar la televisió una estona. Vam veure el concurs “Pasapalabra” ja que a l’Ana, la meva dona, li agrada molt. Després vam seure davant de l’ordinador, cadascú el seu,ella amb els seus assumptes i jo amb els meus. Jo vaig preparar els “àudios” en Mp3 del curs d’angles, que els vaig trobar aviat, però la classificació no lligava amb l’ordre del temari. Els vaig reordenar. Amb aquesta feina jo vaig arribar al dolç moment de la son i vaig anar al llit.

Dissabte al matí, vaig llevar-me vora quarts de vuit, vaig dutxar-me, vaig preparar el desdejuni. Tocava fruita, que consisteix en un batut de papaia, taronja, llimona, raïm, tomàquet i poma acida. Després un plàtan, dos torrades de pa integral i una infusió d´herbes, tal com té, roibos, poleo o tant d’altres. Al mateix temps li vaig posar el menjar a la gossa i tot seguit vam seure a taula, la dona i jo, es clar, no pas la gossa. Després vaig sortir amb la Luna, a fer la passejada del matí, per que fas-si las seves necessitats, i també per donar-hi una volta.

En acabar vam anar a la botiga de reformes “Modrego”, a concretar la renovació del safareig de casa ma filla, l’Elena. Després vaig veure antics coneguts al mercat del Carmel, on vam comprar i també aprofitar per esmorzar. A la sortida del mercat la meva dona va comprar unes cortines noves per l’habitació de l’Elena.

Vam tornar a casa tard,cap a la una del migdia, però amb temps suficient, i aixi vaig col·locar la compra a la nevera, sense presses. Tot seguit vam preparar el dinar, perquè ens’ajuntaven amb nosaltres, els meus dos fills i la meva sogra, que tot just arribà del poble per restar-hi. Mentre dinaven,vam parlar tots plegats de la família i la gent del poble, i tots estaven bé, aixi que el mes important va ser l’encàrrec al paleta de cobrir las parets de la casa familiar amb pedra de l’entorn.

Havent dinat, vam desparar taula i rentat els plats i aleshores vam preparar cafè per a tots i vam seure davant la tele. Les tres dones van voler veure una peli-cula, encara que el meu fill i jo van voler provar una de las meves ultimes joguines, el iTV, de Apple. Vam començar bé, però com sempre no vaig posar-me d’acord amb el meu fill, com s’utilitzava i les finalitats pràctiques que tenia,per tant vam deixar de banda el maleït “iElquesigui” i llavors vam veure la “peli” tots plegats.

Durant un dels descans publicitaris, la meva filla i jo vam revisar la declaració de la renda de l’any d’enguany , ja que Hisenda va enviar-li una “paral·lela”, Vam trobar el motiu de la nostra errada, el vam valorar i vam decidir d’acceptar la proposta d’Hisenda. Com que això ens va portar més temps que no pensa-vam, quan vam tornar al menjador, la “peli” havia acabat i la meva sogra i el meu fill ja estaven per sortir. La meva filla va fer el mateix i per tant ens vam dir adéu tots plegats.

De seguida, vaig preparar-me jo i la meua dona per anar al centre, i de pas visitar el Decathlon del carrer Canuda. Vam voltar per el carrer de Fontanella , tot i entrant per un dels estrets que hi ha a la banda mar, vam sortir al carrer Condal,després vam baixar més i vam passar per davant dels Quatre Gats. En va fer molta gracia un retol a la porta que anunciava cervesa tailandesa. Vam sortir a Portal de l’àngel, després a Portaferrisa i per el primer a la dreta cap a Canuda/Pz. De la Villa de Madrid, on es troba la botiga de productes per a l’esport. Vam veure molts coses i vam comprar una petita màquina per fer exercici a casa i algunes peças de roba.

Quan vam tornar a casa ,a dos quarts de vuit del vespre, la Luna ja ens esperava, aixi que el primer era sortir amb ella. Ara tocava una volta més llarga, mitja hora al cap i a la fi. Després vam sopar, quelcom que no recordo, i a esperar l’hora de anar a casa ma mare, per dur-la al llit. Mentrestant, L’Ana va fer un cigarret, va veure la tele i jo vaig seure a l’ordinador; a dos quarts d’onze vaig anar a casa els meus pares , vam parlar uns minuts i vaig ficar al llit a ma mare. Ens vam dir adéu, vaig agafar camí a casa i només vaig entrar, vaig despullar-me i vaig ficar-me al llit on ja m’esperaven.

L’endemà , diumenge, m’he aixecat cap a dos quarts de nou, he fet la rutina diària, dutxa, preparació, desdejuni i passeig amb la gossa. Després he començat a preparar el primer examen d’anglès, que tindrà lloc aquest dilluns. Ja he localitzat els fitxers d’àudio que porta el CD del llibre i els he descarregat de l’ordinador al meu Mp3. Els he ordenat , repassat i estudiat. He fet la revisió complerta dels temes un i dos. He exhaurit tot el matí en aquesta feina. Mentre jo estudiava ha fet el dinar l’Ana, com gairebé sempre, i després hem dinat tots dos sols. En acabats de dinar, he sortit amb la gossa, sempre i es present, a donar un altre volta. He tornat a casa i, aleshores, he pres un cafè. I , San Turnemi, he tornat a estudiar. Mentre que jo he estudiat, l’Ana ha retallat el llarg de les cortines noves i les ha cosides, fins que ha arribat ,un cop més, l’hora de sortir. He fet la volta de costum, per els camins de costum i hem tornat cap les vuit.

I ara, mentre l’Ana prepara el sopar, jo escric el que he fet durant aquest, típic i tòpic, cap de setmana. Aviam si el pròxim tinc coses mes excitants per explicar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s