On han de viure els animals?

Imatge

Des que era petit, he trobat bé que els animals salvatges visquin en llibertat, encara que el Zoo em semblava una digna alternativa. No ha sigut mai el mateix amb el circ, que em feia una flaire de dolent. Ara jo diria d’esclavatge i d’explotació d’animals.

Del Zoo de Barcelona tinc molts bons records. Encara guardo el “passaport” del Zoo-club de BCN, amb les fotografies de tots quatre, ma dona, els meus dos fills i jo. Hi anàvem un parells de cops al any, i ens ho passàvem molt bé. Vèiem l’espectacle dels dofins sempre. Jo treia moltes fotos dels meus fills i dels dofins.

D’altra banda, ara he tingut dues gosses des de fa disset anys, i això m’ha fet canviar d’opinió. Abans creia que era un error, que perjudicava molt els gossos, viure en un pis. Ara sóc de l’opinió que a ells, el que més els agrada, és ser al costat dels amos, i només necessiten un trosset de lloc al nostre costat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s